Belföld

Drogos autóvezetőt fogtak Csornán

A csornai járőrök a hétvégén tartott fokozott ellenőrzésük során egy autóban kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket találtak, később kiderült: a sofőr fogyasztott drogot.

A Csornai Kapitányság rendőrei a hétvégén Farádon igazoltattak egy Suzukist. Az ellenőrzés során a rendőrök a személygépkocsiban kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközöket találtak, valamint megállapították, hogy a 25 éves fiatalember tartózkodási helyének megállapítása céljából Ausztria jelzést helyezett el a nemzetközi rendszerben.

A sofőrje elmondta, hogy az autóban talált eszközök és a személygépkocsi egy barátja tulajdona, valamint elismerte, hogy korábban fogyasztott kábítószert, amelyet az elsődlegesen elvégzett gyorsteszt is igazolt.

A gépjármű tulajdonosánál megtartott házkutatás során kábítószergyanús növényi törmeléket, fehér port, valamint tablettákat foglaltak le a rendőrök.

Az autóvezető Sz. Tibor és a gépkocsi-tulajdonos N. Roland ellen a Csornai Rendőrkapitányság – szakértő bevonásával – kábítószer-birtoklás miatt folytat eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik