Belföld

Republic 67, a Kozmix és a Beatrice az első napon Dunaszegen

Pénteken elstartolt a Szigetközi Music Fesztivál! Izgalmas programok, megannyi fellépő és rengeteg koncert várja az érdeklődőket. Egy kis segítség, hogy miként juthat ki a fesztiválra!

Megkezdődött a megye egyik legnagyobb, minden korosztályt megmozgató zene rendezvénye Dunaszegen. A hangulat már az első napon is garantált, hiszen olyan nevek lépnek színpadra, akik már korábban meghatározták hazánk zenei kultúráját. Íme a mai program:

„Igyekeztünk minél nívósabb és változatosabb programot összeállítani. Úgy gondoljuk, hogy nagyon kedvező áron, remek előadókat hallhat a közönség a fesztiválon. Az idei év legnagyobb durranása Dr. Alban, tavaly a Haddaway volt külföldi sztárvendégünk és hatalmas sikere volt, reméljük idén sem lesz másképp” – nyilatkozta a Győr24-nek Hajtó Péter, főszervező.

Azoknak a fesztiválozóknak, akik nem szeretnének autóba ülni, számos más, akár ingyenes eljutási lehetőséget biztosítanak a szervezők.

A Kisalföld Volán menetrend szerinti járatain 155 forintos diákjeggyel, valamint 310 forintos teljesárú jeggyel juthatunk el Dunaszegre. Emellett a Volán Taxi is kedvezményes tarifát számol fel egy dunaszegi fuvar esetén (3800 Ft).

Aki a kétkerekűt részesíti előnyben, annak a Győr-Mosonmagyaróvár között húzódó kerékpárút is remek alternatíva, hiszen az a rendezvény közvetlen közelében halad el. A helyszínen biciklitárolót biztosítanak.

Továbbá ingyenes SZMF autóbuszjárat is közlekedik a kora esti óráktól egészen hajnalig. A busz óránként indul Győrből, a vidéki buszpályaudvarról Dunaszegre, illetve vissza. A részletes menetend itt olvasható!

A beléptetés a fesztivál területére két folyosón zajlik majd, külön az elővételes és külön a helyszíni jegyértékesítés számára, így gyorsítva a bejutást.

A zöldövezet melyen a fesztivál fekszik bőven szolgál még területtel a sátorozáshoz, így várunk titeket sátorral, vadkempingezésre.

A fesztivál területén általános biztonsági őrzés lesz, de külön a sátor-kemping területére őrzést nem tudunk biztosítani, ahogy kiépített vizesblokkot sem, a mobil-illemhelyiség kivételével!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik