Belföld

Tóba dobta fiát, a bíróságon azt kívánta, bárcsak élne még

H. Ludomira tavaly december 13-án vitte ki egy Mosonmagyaróvárhoz közeli bányatóra kisfiát, majd beledobta a jeges vízbe dobta, ahol a három éves gyermek percek alatt megfulladt.

A szlovákiai származású édesanya zokogva vallott a csütörtöki tárgyaláson a Győri Törvényszék előtt. Felszólalásában azt mondta, megbánta amit tett, s azt kívánja, bárcsak élne még kisfia, Benjamin.

A vád szerint az édesanya bezárta férjét a fürdőszobába, majd gyermekükkel a bányatóhoz hajtott, ahol a vízbe dobta a kisfiút, majd feladta magát a rendőrségen.

A mosonmagyaróvári kapitányságról a rendőrség azonnal elindult a helyszínre, később megtalálták a kisfiú holttestét a tó fenekén.

Kiderült időközben az is, hogy H. Ludomira és férje Christian H. között már régóta elmérgesedett a viszony. A Ludomira szerint a férj akart válni, ám felesége erről hallani sem akart, a családapa azonban épp ellenkezőleg látta a dolgokat. Szerinte a felesége fenyegetőzött mindig válással, s értelmetlen dolgokon veszett össze vele rendszeresen.

(forrás: Oxygen Média)

A szakértők nem tudják, mi késztethette az édesanyát erre a szörnyű tettre. A vizsgálatok szerint nincs kóros személyiségzavara vagy más betegsége, mely kiválthatta volna ezt a cselekedetet – írja a kisalfold.hu hírportál.

H. Ludomira életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat. A tárgyalás pénteken folytatódik. A részletekért kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik