Belföld

Mindenkit vár Dr. Alban!

Továbbra is kaphatók napijegyek a Szigetközi Music Fesztiválra! Irány Dunaszeg, ahol a neves művészek, és hazai együttesek mellett Dr. Alban is fellép!

Változatos zenei palettát kínál a rendhagyó rendezvény, melyen mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő fellépőt, de nem csak a zenei produkciók szórakoztatják majd a nagyérdeműt Dunaszegen. A porondmesterek szerepében Szőke Zoltán, Váczi Gergő és Müller Attila!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a hazai előadók mellett egy igazi világsztár is koncertet ad a Szigetközi Music Fesztiválon, melyet idén immár hatodik alkalommal rendeznek meg. A helyszínen az Árkád és a Győr24 színpad garantálja a felhőtlen hangulatot, utóbbi a Hip-Hop stílus elkötelezettjeinek is tartogat egy hatalmas meglepetést, hiszen szombaton igazi maratont tartunk: a fent említett műfaj jeles képviselői lépnek fel egymás után. A pontos műsort ezen a linken találja!

A helyszínre Győr-Győrszentivánon át Dunaszegig, a fesztivál helyszínére ingyenes autóbusz közlekedik, mely minden nap 17 óra és 5 óra között óránként szállítja a fesztiválozókat.

Íme egy kis ízelítő a fellépőkről annak, aki még nem döntötte el, hogy jöjjön-e vagy sem. Minden bizonnyal sikerül meggyőznünk afelől, hogy látogasson ki a fesztiválra. A Republic 67, a Beatrice, az Edda, a Punnany Massif, a Supernem, Ruzsa Magdi, a Kozmix, az Ocho Macho és Dr. Alban neve önmagáért beszél, így egész biztos, hogy senki sem fog csalódni a felhozatalban.

„Elmondhatjuk, hogy a fesztivál híre az országhatáron túlra is eljutott. Romániából, Szerbiából kaptunk visszajelzéseket, hogy érkeznek vendégek, ennek nagyon örültünk, a legnagyobb visszhangot pedig természetesen Győrben és környékén kapta a fesztivál” – mondta el a Győr24-nek Hajtó Péter főszervező.

„Célunk, hogy megtartsuk a fesztivál vidékies, sajátos formáját annak ellenére is, hogy az elmúlt években jócskán kinőttük magunkat. Azt szeretnénk, hogy a közönség számára változatos zenei rendezvény maradjunk, méghozzá családbarát áron. Gyakorlatilag ez az egyik legolcsóbb fesztivál a térségben, mely ennyi lehetőséget kínál” – tette hozzá Hajtó Péter.

Megtudtuk: a fesztiválon legnagyobb érdeklődésre számottevő fellépő, Dr. Alban Győrben száll meg, s még sosem járt kisebb magyar településen, ám a fellépést szívesen vállalta, s a szóbeszéd szerint már nagyon várja, hogy a magyar közönségnek énekelhessen.

A zenei élmények mellett számos élmény várja a fesztiválozókat. A koncertek ugyan folyamatosan követik egymást, de aki pihenésre, relaxálásra vágyik, szintén megtalálja a neki kedvező standot. Ezen kívül PaintBall bajnokság, Sör Ping-Pong, Sharks Show, Airsoft, Camelot park, Relax plázs, Graffiti telep, Mega Vidámpart, Playstation és Rally szimulátor várja a vendégkeket. A programok zöme teljesen ingyenes, bővebb információt ezen a linken található.

Hamarosan még több újdonságról számolunk be, addig is az SZMF hivatalos honlapján talál információkat a fellépőkről, a jegyvásárlásról és a különböző színes programokkkal kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik