Belföld

Konditerem is az új játszótér

Erősítő, fejlesztő és nem utolsó sorban szórakoztató játékok kaptak helyet Vásárhely új játszóterén, melyet vasárnap délután adtak át.

A Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány immáron negyedik játszóterét avatta e délutánon a városban. Lázárné Megyeri Zita elnök elmondta, ez a tér is a városé, egyszóval mindenkié. Nem épülhetett volna fel az összefogás széles palettája nélkül. Kellett hozzá, az egyesületüknek felajánlott adó 1 %, a rendezvényeikre vásárolt támogatói jegyek sokasága, és sok-sok egyéb önzetlen segítég.

Délután a Helyőrségi Zenekar muzsikája és mazsorett bemutató után a gyerekek örömmel vették birtokba a különleges játszóteret. A hagyományos játékok mellett számos érdekesség kapott helyet a nagy területen. Drótköteles siklópálya, láberősítő, szabadtéri bicikli mind kipróbálható az Ormos Ede utcán.

A seregnyi gyermek mellett kilátogatott a rendezvényre a körzet települési képviselője Cseri Tamás, valamint Almási István polgármester, illetve a város több vezető tisztségviselője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik