Belföld

Tuti számok az ötös lottóhoz

lotto(960x640)(2).jpg (lottó)
lotto(960x640)(2).jpg (lottó)

Ezekkel a számokkal nyertek legtöbbször ötöst a lottón.

Már csaknem 1,5 milliárd forintot lehet kaszálni a héten az ötös lottón. Mielőtt kitöltenénk egy szelvényt, érdemes áttekinteni, mely számokkal vitték el a legtöbbször a lottónyereményt – írja a fortunaweb.hu.

Szombaton már a 3047. húzást tartják az ötös lottón, s mivel eddig összesen 369 sorsoláson találtak hibátlan szelvényt, ez azt jelenti, hogy átlagban 8,25 hetenként született telitalálatos. Bár 369-nél többen örülhettek mostanáig a főnyereményeknek, hiszen nem egyszer előfordult, hogy több játékosnak is volt ötöse, így osztozniuk kellett a milliókon vagy milliárdokon.

Csak az elmúlt tíz évben nyolc alkalommal volt példa erre. Általában két részre „hullott” a jackpot, de egy-egy olyan alkalom is volt, amikor három, illetve négy telitalálatost is regisztráltak. 2004. 23. hetén például a 10, 21, 49, 56, 67 számkombináció került elő a sorsológömbből, ezért nem meglepő, hogy ezt négy különböző szelvényen is eltalálták.

Bár az eddigi több mint 3000 húzást tekintve a 75-ös és a 29-es jött elő a leggyakrabban, mégsem ez a két szám szállította legtöbbször az ötösöket. A nyerő ötös fogatokban a legtöbb alkalommal – 35-ször –  az egyesek által rettegett 13-as szerepelt!

Még több szerencsés számért kattintson ide>>>

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik