Belföld

Pataky: Beszivárogtak az ufók a magyar politikába

Az idegen fajok helytartóikon keresztül szólnak bele az ország irányításába - véli az Edda frontembere. Megkérdeztük a budapestieket, szerintük ki a beépített ügynök. Videó.

Az elmúlt pár napban valóságos ufódömping volt. Pánikra viszont semmi ok, nem az égen láttunk repkedő csészealjakat, a bel- és külpolitikai híreket lepték el a földönkívüli „észlelések”. Először Paul Hellyer, Kanada egykori védelmi minisztere állt elő azzal, hogy az amerikai kormányban is vannak földönkívüliek, majd pár nap múlva a Helyi Téma robbantotta a maga ufósztoriját, amelyben – nahát! – Gyurcsány Ferenc volt a főszereplő. A lap egészen konkrétan arról közölt cikket, hogy vajon földönkívüli-e a volt szocialista miniszterelnök.

Megkérdeztük a hazai ufóvilág egyik legnagyobb szakértőjét, Pataky Attilát (aki, talán nem véletlenül, július 2-án született, az ufo világnapon), hogy mit gondol. Az énekes, akit már bökdöstek pálcával az ufók, azt mondta: a kanadai exvédelmi miniszter „1100 százalékig igazat mondott, minden szava igaz”.

Pataky szerint mindebből a magyar politika sem maradhat ki, az idegen fajok helytartóikon keresztül szólnak bele az ország irányításába. Az énekes kérdésünkre, hogy bent ülhetnek-e a parlamentben ezek a helytartók, azt mondta: nem kell nekik beülni, elég, ha Budán laknak. Patakynak egyébként „szent meggyőződése”, hogy a magyar parlamentre is hatással vannak a földönkívüliek képviselői.

„78 fajta kultúra látogatja a földet. Minden elképzelhető, sőt, ha feltörik ez a dióhéj, és a valóság közelébe kerülünk, bizony össze kell szednie magát az emberiságnek, hogy ép eszénél maradjon” – tette hozzá. Megkérdeztük a budapestieket, szerintük lehet-e a magyar parlamentben ufó, és ha igen, kicsoda a beépített ügynök? A válaszokon mi is meglepődtünk.

A Wittner Máriá-s képért köszönet Stiller Ákosnak (hvg.hu).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik