Belföld

Ki lett a legszebb birkózó lány?

Ahogy arról a Fehérvár24 korábban beszámolt,a Miss Birkózó címért szállt ringbe egy Fejér megyei lány, Pécsi Alexandra. A verseny lezárult, lássuk a végeredményt!

Igen nagy küzdelem zajlott az első helyért, amelyben a lányok minden lehetőséget megragadtak, hogy megkaparintsák a szépségkirálynői címet. A lepsényi lány, a Dunaferr SE versenyzője több hónapon keresztül versengett a lájkokért, és végül az előkelő második helyen végzett- tudtuk meg a szervezőktől.

“A verseny életre hívásakor még mi sem gondoltuk, hogy több mint félmillióan követik nyomon a szépségkirálynői korona útját, de azt sem gondoltuk, hogy közel húszezren szavaznak majd lájkok formájában.A döntőbe jutott lányok – Rivasz Andrea, Pécsi Alexandra és Vidéki Nikolett – mindent megtettek, hogy a döntőben megszerezzék az elsőséget, így a verseny utolsó szakaszában közel 120.000 megtekintés mellett 5000 lájkot gyűjtöttek be.”

A győztes Vidéki Nikolett hat éve birkózik, emellett tizenegy éve atletizál is. A 43 kilós törékeny lány a Kiskunfélegyházi Vasas TK sportolója, és a Rendőrtiszti Főiskolára készül. “Számomra a birkózás remek feszültséglevezető sport. E sportágon keresztül számos birkózót megismerhettem, akikkel még ma is tartom a kapcsolatot.”

A hivatalos eredmény a Magyar Birkózás.hu információi alapján:

Első helyezett lett Vidéki Nikolett: (A döntőben 2.218 lájk, összesítésben 6.239 lájk)

Második lett a “mi lányunk”, Pécsi Alexandra: (A döntőben 1.636 lájk, összesítésben 5.522 lájk)

Harmadik lett, Rivasz Andrea: (A döntőben 625 lájk, összesítésben 1.914 lájk)

Ha többet szeretne megtudni a lepsényi birkózó lányról, Szandráról,kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik