Belföld

Hetvenötmilliót adott az Audi az árvízikárokra

Az árvíz utáni helyreállításhoz az Audi Győrben 75 millió forinttal járul hozzá. Az adományt igazoló dísztáblát Thomas Faustmann az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke adta át Borkai Zsolt polgármesternek.

Thomas Faustmann 2013. július 4-én a győri Városháza előtt adta át az adományt jelképező táblát Borkai Zsoltnak. Az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke elmondta, a vállalat húsz éve itthon van Győrben, ezért is volt természetes a számukra, hogy hozzá szeretne járulni a győri árvízkárok helyreállításához. Hozzátette, a vállalat dolgozói személyesen is részt vettek az árvízi védekezésben, sokan napokon keresztül dolgoztak a helyszíneken és segítették megvédeni a gátakat.

Borkai Zsolt polgármester a győriek nevében köszönte meg a felajánlást. Hangsúlyozta, az árvízi védekezés kapcsán újabb széleskörű összefogás alakult ki, amelyből az Audi is nagy mértékben kivette a részét. „Az Audi Hungaria már számos alkalommal bizonyította a város iránti elkötelezettségét, a győri képzés, a kultúra, a sport támogatása mellett a mostani felajánlásuk egy újabb jó példája a társadalmi felelősségvállalásnak.”

Mire fordítja a város az adományt? Kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik