Belföld

Terelőúton járnak a győri buszok a Győrkőcfesztivál alatt

Útlezárások miatt az 1, 6, 11B, 14, 37, 37Y jelzésű járatok útvonala változik.

A Győrkőcfesztivál idején, azaz 2013. július 5-én 16.00 óra és 2013. július 7-én 24.00 óra közötti időszakban le lesz zárva a Rába kettős híd.

Emiatt a 1, 6, 11B, 14, 37, 37Y autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton, a Petőfi hídon át közlekednek. Újváros, Sziget, Pinnyéd, Sárás és Bácsa felé az autóbuszok a Rába-parton megállnak.

Az 1-es járatok Újváros felé a Zechmeister utca – Petőfi híd – Petőfi tér, zsinagóga – Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek. A járatok a belváros irányában is érintik a Petőfi tér, zsinagóga megállóhelyet, majd a Ráth Mátyás téri körforgalomban visszafordulnak, és a Kossuth Lajos utca – Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utva – Szent István út útvonalon térnek vissza eredeti útvonalukra.

A 6, 11, 11B, 14, 37, 37Y jelzésű autóbuszjáratok Sziget városrész felé a Zechmeister utca – Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) – Híd utca útvonalon közlekednek. A belváros irányában a járatok érintik a Petőfi tér, zsinagóga megállóhelyet, majd a Ráth Mátyás téri körforgalomban visszafordulnak, és a Kossuth Lajos utca – Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon térnek vissza eredeti útvonalukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik