Belföld

Melegfelvonulásra kérték el Vágó bajszát

Egy lánynak kellett volna, hogy férfinek öltözhessen. Elkésett.

A szervezők minden eddiginél több résztvevőre számítanak az idei meleg (politikailag korrektül: LMBTQ) -felvonuláson. Ebben persze nincs semmi meglepő, minden évben így van ez, ám tényleg nem emlékszünk, hogy valaha is ekkora hype kerekedett volna az évek óta alaposan körbekordonozott esemény köré egy héttel előtte.

Ott volt ugye Fischer Iván kiállása, a folyamatosan érkező szimpátiaüzenetek, illetve Orbán Viktor, aki úgy tudta, meg sem hívták. Legalábbis ezt mondta a 444-nek, miután testőrei, mintha csak Village People-klipforgatáson lettek volna, végigtaperolták a portál metroszexuálisan sármos riporterét. Később ráadásul kiderült: dehogyisnem meghívták, csak hát a bokros teendők, ugye.


Vágó Gábor – itt még bajusszal
Fotó: Neményi Márton

Most pedig ráakadtuk az eddigi legviccesebb sztorira: Vágó Gábor LMP-s képviselő a blogján közölt üzenetet, amellyel egy Dalma nevű lány kereste meg. Fiúnak öltözne ugyanis a bulira, és ehhez szüksége lett volna Vágó védjegyszerű bajuszára. Határtalan merészséggel egyszerűen megkérte a politikust, vágja le és adja neki.

A történet itt tragédiába fordul: Vágó közli, hogy már napokkal ezelőtt levágta, de ha ezt tudta volna, nyilván félreteszi. Mi egyrészt sajnáljuk Dalmát, másrészt kicsit félünk a pillanattól, amikor legközelebb meglátjuk a bajusztalan (és a nikotinhiány miatt eleve megviselt) arcú Vágót.


:((((((

Ajánlott videó

Olvasói sztorik