Belföld

Torlódás a 14-es főúton – kerülnek a buszok!

A 6-os autóbuszok közlekedési rendje a dugó miatt megváltozott!

Kismegyerről Sárás irányában valamennyi autóbusz a Hédervári út felé közlekedik.

Kismegyerről a délutáni csúcsidőben az órák 55. percében induló autóbuszok Sárásig közlekednek, és a következő egész órakor onnan indulnak vissza, azonban a 14-es főútra nem tudnak kikanyarodni, ezért a Szitásdomb utca – Fenyőszer utca – új bácsai út – 14-es sz. főút – Szövetség utca – Széchenyi István Egyetem útvonalon érik el eredeti útvonalukat (Sárás és az egyetem között nem állnak meg!), így a Galántai úti és a Hédervári úti megállóhelyeket nem érintik.

Kismegyerről az órák 25. percében induló autóbuszok a “Hédervári út, Zemplén utca” megállóhelyig közlekednek, majd az Újfalusi országúton fordulnak vissza, ezért a Galántai úti megállóhelyeket és Sárást nem érintik, hanem a “Hédervári út, Zemplén utca” megállóhelyről indulnak vissza a menetrend szerinti időt kivárva.

Az esti időszakban (17.40 órától kezdődően) – amennyiben addig a helyzet nem rendeződik – valamennyi járat Sárás felé a Hédervári úton, visszafelé az új bácsai úton közlekedik, ezáltal a Hédervári úton Kismegyer felé nem közlekednek autóbuszok, a legközelebbi megállóhely a Széchenyi István Egyetem.

2013. július 2-án (kedden) üzemkezdettől lehetőség szerint a menetrendnek megfelelően közlekednek az autóbuszok. A forgalmi helyzetet munkatársaink felügyelik, és amennyiben újabb torlódások alakulnak ki, a fentihez hasonló módon intézkednek az eljutási lehetőségek biztosításáról. Az esetleges változásokról honlapunkon folyamatosan hírt adunk. A kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik