Belföld

Így segít a telefonod megtalálni a nemzeti dohányboltokat

Egy gyors kereséssel három trafikkereső alkalmazást is találtunk az app store-ban, mindhárom abban segít, hogy megtalálja a dohányosokhoz legközelebb eső nemzeti dohányboltot.

Kapcsolódó cikkek

Július elsejétől nyílnak a nemzeti dohányboltok. Mivel eddig nem igazán lehetett tudni, hol lesznek ezek az üzletek, így a netezők közül többen térképet alkottak, az Iphone-tulajdonosokat pedig már alkalmazások is segítik a tájékozódásban.

Trafik finder, TrafikRadar, Trafikvadász – az app store keresője elsőre ezeket az egyébként ingyenesen letölthető appokat dobja ki, közös jellemzőjük, hogy mind ugyanazt ígérik: hogy megmutatják a dohányoshoz legközelebb lévő trafikokat. A Trafik Vadász a leírás szerint egyébként oda is navigál, a TrafikRadar pedig a teljes kínálatot is megmutatja.

A Trafik finder alkalmazás nekünk nem működött rendesen, lassan indult, majd nem tudta meghatározni, hogy hol vagyunk. Ezután frissítést kért, de így sem sikerült a művelet. A Trafik Radar és a Trafik Vadász viszont ötösre vizsgázott, megmutatták a legközelebb lévő trafikokat, és a címek is stimmeltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik