Belföld

Bajnai Gordon férfisztriptízt nézett

A volt kormányfő is részt vett a Budapest Pride megnyitóján. Videó is készült róla.

Vasárnap este, a Toldi moziban tartották a 18. Budapest Pride, a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) közösség fesztiváljának megnyitóját. Az ünnepélyes esemény vendége volt mások mellett Svédország, Finnország és Belgium budapesti nagykövete, Szél Bernadett és Schiffer András, az LMP társelnöke, és feltűnt Bajnai Gordon, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért szövetség vezetője is.

A volt miniszterelnök megnézte és meg is tapsolta a rendezvényen azt a sztriptíz számot, amelyet Sicratman Buzi-e vagy? című dalára adtak elő. A produkció után a volt kormányfő az xnews.hu-nak azt mondta, tőle „kicsit távol állnak az ilyen explicit, nyilvános szexuális fellépések, függetlenül attól, hogy milyen kontextusban mutatják be őket”. De a megnyitó helyszínén a Sicratman számmal kísérve alkalomhoz illőnek találta. Még akkor is, ha ez nem teljesen az ő világa – tette hozzá.

Bajnai Gordon azt mondta, azért ment el a rendezvényre, mert szerette volna kifejezni a szolidaritását. Azt szeretné ugyanis, ha Magyarország egy olyan ország lenne, hol nem kell félnie senkinek azért, amilyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik