Belföld

Ilyen időnk lesz hétvégén

kirándulás (kirándulás, család, )
kirándulás (kirándulás, család, )

Péntektől kellemesen meleg időre számíthatunk,kedden és szerdán visszatér a kánikula.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás- előrejelzése szerint pénteken a nyugati megyékben várható több napsütés, hosszabb felhős időszakok főleg keleten, északkeleten lehetnek, elsősorban ott fordul elő elszórtan záporeső, néhol zivatar. Az északnyugati szél csak kevés helyen élénkül meg néha, erős széllökések legfeljebb zivatarok környezetében lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 20 és 25 fok között alakul, késő estére 14, 19 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton északkeleten kevesebb, másutt több órára kisüt a nap. Változóan felhős lesz az ég. Helyenként – nagyobb eséllyel keleten – eső, zápor is előfordulhat. Az északnyugati szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Vasárnap erőteljes nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, éjszakára csökken csak a felhőzet, de akkor sem lesz derült az ég. Elszórtan valószínű zápor, zivatar, nagyobb valószínűséggel a keleti megyékben. Az északnyugati szél időnként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik