Belföld

A Boban Markovic Orkestar is fellép a Nagyon Balatonon

A Boban Markovic Orkestar, a Man Doki Soulmates, Geszti Péter és a GringoSztár is fellép a Nagyon Balaton eseménysorozaton, amelyet augusztus 18. és 20. között rendeznek a régióban.

A Nagyon Balaton eseménysorozat újabb helyszínekkel és fellépőkkel bővült: a Man Doki Soulmates augusztus 19-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon, Geszti Péter és a GringoSztár augusztus 20-án a zánkai Nagy Csobbanás családi fesztiválon lép fel. A Boban Markovic Orkestar augusztus 20-án Révfülöpön, a Balatoni Nyár sorozat záróeseményeként ad ingyenes koncertet – közölték a szervezők az MTI-vel.

Az eseménysorozatot hagyományteremtő szándékkal, mintegy tucatnyi helyszínen rendezik meg az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódva a kormányzat, a közmédia és a vállalkozói szféra együttműködésében.

A programok között szerepel az alsóörsi LGT Fesztivál, a zamárdi Strand – Nagyon Zene Fesztivál a Petőfi Rádió közreműködésével, a B.my.Lake elektronikus zenei fesztivál Balatonvilágoson, a tihanyi ARTplacc kortárs képzőművészeti  fesztivál, a VeszprémFolk, a Balatonfüredi Borhetek és a Tour de Strand vízibicikli-verseny.

A Nagyon Balaton csúcspontja egy nagyszabású tűzijáték lesz augusztus 20-án 21 órakor – egy időben a budapesti eseménnyel – a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) koordinációjában. A programok többsége ingyenes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik