Belföld

Kerüljük el! – Útzár a Hóvirágon

Hovirag (hoviragutca, vasarhely, utlezaras, epitkezes)
Hovirag (hoviragutca, vasarhely, utlezaras, epitkezes)

Fontos részéhez érkezett kedden a kiemelt célforgalmú belterületi gyűjtő utak felújítása Hódmezővásárhelyen elnevezésű projekt. A Kertváros közlekedése átmenetileg korlátozásra került, hiszen lezárták a Hóvirág utca egy szakaszát annak aszfaltozása miatt.

A közel 250 millió forintos DAOP-os pályázat keretében három utca újul meg Vásárhelyen több mint másfél kilométer hosszban. Már beszámoltunk, hogy a Hóvirág utca egy része, a Nagy András János és az Ipoly utca közötti szakasz, új burkolatot kapott. Kedden a Rudnay és az Ipoly közötti rész aszfaltozás kezdődött.

Zsákutca táblákat helyeztek el a Hóvirág és az Rudnay sarkán, de lezárták a Koszta, Munkácsy és Medgyessy utcák kijáratát is. Kerülni az Ady, a Nagy András, vagy a Kodály és a Pető Ferenc utcák irányából lehet, ám még jobb ha elkerüljük a Kertvárost, mivel a többi utcán is munkagépek forgalmára kell számítani.

A Hóvirág utca bevezető szakaszán is dolgoznak, ott javában készül a pékség előtti parkoló, valamint hamarosan elkészülnek a kétoldali buszmegálló, és buszöböl kialakításával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik