Belföld

Novák Előd tagadja, hogy nő lenne

novák előd (novák előd, )
novák előd (novák előd, )

Parkszínpadon a Jobbik képviselője, s a homoszexuálisokról beszél.

Budai Parkszínpad, málló vakolat, doh, nyolc férfi. Novák Előd (A Férfi Akinek Mindenről Alföldi Róbert Jut Eszébe) lép elő, feszül rajta a hószín póló, szemüvegén kacéran csillan a napfény. Szörnyű leleplezésbe kezd.

Megtudjuk, minden bizonnyal a homoszexuális és/vagy a zsidó lobbi irányítja a kormányzati kultúrpolitikát, különben hogyan is vetődhetne fel, hogy Alföldi Róbert újra színházhoz juthat Magyarországon. „Ha Ferenc pápa is beszélhetett a meleglobbiról, akkor Orbán Viktor is válaszolhat erre a kérdésre” – húz parádés párhuzamot a melegügyi szakértőként is értelmezhető honatya, utalva arra, hogy miniszterelnöki állásfoglalást követel az ügyben.


Noncsi?
Fotók: Neményi Márton

Fontosnak tartja elmondani, hogy jobbikos önérzetet és ízlést sért a “homoszexuális provokáció”, aminek egyébként “komoly nemzetbiztonsági kockázata” is van, hiszen “a melegek zsarolhatókká, támadhatókká válnak”. (Azt a tényt mondjuk figyelmen kívül hagyja, hogy az eddigi egyetlen, vállaltan meleg kormánytagot, Szetey Gábort a jobboldalhoz tartozó Lánchíd rádió ekézte.)

Fény derül arra is, miért van “egyre nagyobb befolyásuk a melegeknek”. A nováki sejtés lényege: „A homoszexuálisoknak, értelemszerűen nincs családja, ezért sok a szabadidejük.”

Szerintem meleg

Tudósítónak ezen a ponton válik világossá. hogy N.E. az átlagembernél lényegesen több tudással rendelkezik az azonos nemű párokról. Rá is kérdezünk, miből gondolja, hogy az általa folyamatosan támadott Alföldi Róbert meleg. „Szerintem az. Látszik a darabjaiból is, meg nem is rejti véka alá, bár eddig én sosem állítottam róla” – így szakért.

Nem álljuk meg, rákérdezünk, ha már Alföldi esetében elég a jelekből olvasni, mire utal az a jel, hogy maga Novák képviselő állítólag Csobai Noémi álnéven publikál a kuruc.infón. A politikus erre kijelenti, nem használja a Csobai Noémi álnevet, majd exkluzív hírrel lepi meg az FN24 olvasóit, boldogan mesélve, épp most nyert pert a róla ezt állító hetilappal szemben.


Szőrös lábak között a szemüveges melegszakértő

A bíróságon a tanúk Novák mellett vallottak. Izgalmas kérdés, vajon ki tudta hitelesen igazolni, hogy Novák igazából nem Noncsi. Aztán kiderül, számos pontatlan állítás is szerepelt abban a cikkben, azok korrigálásához kellettek a tanúk.

Sajnos azt az újságírói kérdést, miszerint a meleglobbi vitte-e át a Kárpátia énekesének kitüntetését, Novák képtelen komolyan értelmezni. Viszont elárulja, miért a Budai Parkszínpadnál beszél: egyrészt, mert amiket mondani akart, azért a Parlamentben büntetés jár; másrészt a Jobbik szívesen venné, ha a mostanában munka nélkül lévő Koltay Gábor rendezhetne valami szépet a Feneketlen-tó (!) mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik