Belföld

Csokitolvaj őrjöngött a soproni áruházban

Győrújfalu lakosainak visszatelepítésében vett részt az a soproni bűnügyi nyomozó, aki szolgálatának befejezését követően hazatérésekor megfékezett egy őrjöngő rablót az egyik helyi áruházban.

Egy soproni nagyáruházban 2013. június 11-én este 9 óra körül egy fiatalember a ruházatába rejtett mobiltelefont, időjárás állomást, illetve két tábla Tibi csokoládét. A biztonsági őrök a tolvajt leleplezték és az irodába akarták kísérni. A férfi a felszólításnak nem tett eleget, rátámadt a biztonsági őrökre és menekülni próbált.

Az egyik kasszánál várakozott a győrújfalui lakosok visszatelepítésénél szolgálatot teljesítő soproni nyomozó, aki néhány órával korábban fejezte be árvízvédelmi szolgálatát. Az események láttán a rendőr szolgálatba helyezte magát és megfékezte az őrjöngő rablót.

A helyszínre érkező járőrök a 23 éves helybéli férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. H. Renátót a rendőrség rablás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítását kezdeményezi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik