Belföld

Lökdösődés a városházán: Tarlós sietősen távozott

Horváth Csaba egy holokauszttal kapcsolatos könyvet akart átadni a főpolgármesternek. Állítólag lökdösődés, ráncigálás lett a vége.

A Főváros Közgyűlés szerdai ülése előtt a szocialisták elnöke egy könyvet akart átadni a főpolgármesternek, ám – elmondása szerint – Tarlós István félrelökte a könyvet tartó kezét – számolt be az incidensről az atv.hu.

Horváth Csaba ezután megkérdezte, a jelenet valóban az volt-e, aminek látszott, azaz hogy Tarlós félrelökött egy felé nyújtott kezet, de a főpolgármester nem válaszolt.

A hvg.hu-nak az MSZP budapesti szervezetének kommunikációs referense hozzátette: miután a városvezető nem vette át a könyvet, „kisebb lökdösődés, ráncigálás közepette elsietett a helyére”.

Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az ATV megkeresésére azt mondta, nem tud az esetről.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén újra tárgyaltak a Tormay Cécile köz elnevezéséről. Horváth ennek kapcsán akarta átadni az egy auschwitzi túlélőről szóló, Helga naplója című könyvet Tarlósnak.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik