Belföld

Tragédia Fehérváron, de az oka nem ismert

drog(1)(960x640)(1).jpg (drog, )
drog(1)(960x640)(1).jpg (drog, )

Egy fiatalember meghalt tegnap, de nem tudják, hogy mi okozta a halálát.

A Bors értesülése szerint Székesfehérváron drogként árusítottak patkánymérget, és emiatt most többeket kórházban kezelnek. Facebookos kommentek szerint legalább két halottja van a drogbotránynak, a Bors azonban úgy tudja, eddig egy embert halt meg mérgezés miatt.

A Fehérvár24 érdeklődésére a Szent György Kórház igazgatóhelyettese elmondta: valóban van egy fiatal áldozatuk, de a halál okáról egyelőre nem tudott bővebb felvilágosítást adni, későbbre ígért tájékoztatást.

A Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

Székesfehérváron 2013. június 9-én hajnalban, a kórházban meghalt egy 18 éves helyi fiatal férfi, akit előző nap délután vittek kórházba rosszullét miatt. A jelenlegi adatok szerint a fiatal a halálát megelőzően feltehetően kábítószert fogyasztott.

2013. június 10-én délelőtt egy újabb halálesetről érkezett bejelentés a Fejér megyei Rendőr-főkapitányságra, amely szerint egy 28 éves csákvári férfi – feltehetően kábítószer fogyasztást követően – az otthonában elhalálozott. Mindkét haláleset körülményeinek tisztázása érdekében közigazgatási hatósági eljárást indított a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság.

A hétvégén még egy fiatal került kórházba – valószínűleg kábítószer fogyasztását követően-, aki ellátása után elhagyhatta a kórházat. Meghallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették a 23 éves R. Szilvesztert és a 26 éves H. Edinát visszaélés kábítószerrel bűntette megalapozott gyanúja miatt.

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a halálesetek között felmerülő esetleges összefüggéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik