Belföld

Makói cipője lesz Mező Misinek

Kaposvári József makói cipész készíti el a Magna Cum Laude zenészeinek egyedi, különleges cipőit - tudta meg a Makó Híradó.

Mező Misi, a zenekar frontembere nemrégen járt a Maros-parti városban, hogy megnézze s felpróbálja készülőben lévő lábbelijét.

Az idei Makói Hagymás Grillfesztivál sztárzenekara volt a Magna Cum Laude, és találkozott a zenészekkel Kaposvári József, Makó legfiatalabb cipésze. Felajánlotta a a zenekar tagjainak, hogy készít nekik egy-egy pár különleges cipőt. Azok szaván fogták, a koncert után ellátogattak a műhelyébe. Mező Misinek, a Magna Cum Laude frontemberének annyira megtetszettek a kézzel készített cipők, hogy azonnal rendelt egy párat.

A makói cipész a zenész lábáról nem sokkal később már a fővárosban vett mintát, s ez alapján készül el a 42-es méretű kaptafa.

Mező Misi Makóra látogatott a napokban, hogy felpróbálja leendő, különleges bőrből készülő cipőjét, melynek azonban még hiányzik a talpa és a sarka. A lábbeli nagyon megtetszett neki, csupán azt kérte, hogy az ne legyen olyan hegyes orrú, mint amilyen az most.

Elárulta: nagy gyűjtő, vagy száz cipője van otthon, de ez lesz az első, mely kifejezetten a lábára készül. Nem csak neki, de a Magna Cum Laude többi tagjának is Kaposvári József készíti az új, személyre szóló lábbelit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik