Belföld

Változik a menetrend több regionális vonalon

Tisza-Volan(2)(210x140)(2).jpg (Tisza Volán)
Tisza-Volan(2)(210x140)(2).jpg (Tisza Volán)

A nyári tanítási szünet kezdetétől módosul a menetrend több regionális autóbuszvonalon. Kísérleti jelleggel új járatokat helyez forgalomba a Tisza Volán Zrt.

A Tisza Volán Zrt. a Szeged és Forráskút között, Mórahalom, Zákányszék, Bordány és Üllés érintésével közlekedő autóbuszok mellé, június 17-től Mórahalom és Üllés között új járatpárt helyez forgalomba. Ezek Mórahalomról 15.50-kor, Üllésről 16.25-kor indulnak majd, és kizárólag munkanapokon közlekednek.

Hódmezővásárhely tekintetében is módosítások lesznek. A Tótkomlósról Hódmezővásárhelyre tartó, 9.40-kor induló buszt a Volán-társaság, a nyári tanítási szünet kezdetétől munkanapokon közlekedteti.
A korábbi menetrend szerint csak tanítási idő alatt közlekedő járatok közül többet, kísérleti jelleggel, a nyári tanszünetben is elindítanak. A Hódmezővásárhely-Földeák-Makó autóbuszvonalon, Makó és Földeák viszonylatában, az 5.30-kor induló kocsi a diákok vakációja alatti munkanapokon is közlekedik majd. Ugyan ezen a vonalon a Földeákról Óföldeákra tartó, 5.45-kor induló autóbuszokat is elindítják. A korábban csak Hódmezővásárhely és Óföldeák között járó, 17.45-ös busz június 17-től a makói buszpályaudvarig közlekedik.

Ezekkel a módosításokkal egyidejűleg Makó és Földeák között új járatot indít a Tisza Volán. A Makó, autóbusz-állomásról, 19.00-kor induló járművekkel a földeáki váróteremig utazhatnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik