Belföld

Karambolozott, majd elhajtott az autós

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset tisztázása érdekében várja a balesetet okozó járművezető jelentkezését és kéri a lakosság segítségét.

A Soproni Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy feltehetően ezüstmetál színű, Mazda 3 típusú személygépkocsi 2013. június 4-én 17 óra 20 perckor közlekedett a 84. számú főúton. Lövő és Sopronkövesd között a jármű vezetője áttért a menetirány  szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött a vele ellentétes irányban, Lövő felé szabályosan haladó Suzukival. A baleset következtében mindkét jármű bal oldali visszapillantó tükre letörött.

Az ismertetlen járművezető az ütközést követően autójával megállt, összegyűjtötte járművének úttestre esett alkatrészeit, majd anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a részes gépkocsiban történt-e személyi sérülés, Sopronkövesd irányába elhajtott.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri az ismeretlen járművezetőt, hogy a baleset tisztázása érdekében, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Sopron, Lackner Kristóf út 5.). Várja azokat a szemtanúkat is, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést a kapitányság 06-99/311-234, vagy az ügyelet 107, 112 számán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik