Belföld
volt-fesztival-kozonseg(430x286)(2).jpg (volt fesztivál, koncert, közönség, )

FEZEN-kiállítás: A gyerekkor vége

Buthy Lilla

2013. 06. 06. 08:06

A 17. FEZEN előtt a szervezők összegyűjtenék a múltat. Honlapjukon tették közzé a felhívást, miszerint fesztiválos ereklyékből hoznának létre kiállítást: FEZEN- A gyerekkor vége címmel.

Tudjátok, hogy már négy helyszíne is volt a FEZEN-nek? Hogy opera is szerepelt a fesztivál programján? Tudjátok, hogy hol volt az első? Hogy mi volt a neve? Hogy kik léptek fel?- teszik fel kérdéseiket a fesztivál szervezői.

Sok-sok sztori, emlék, élmény tapad az elmúlt 16 évhez. Nagy pillanatok a színpadokon és a nézőtéren. A 17. FEZEN-re készülődve, lassan nagykorúvá válik a fesztivál, elérkezett a gyerekkor vége.

A fesztiválok lélektana alapvetően azt diktálja, hogy mindig előre tekintsünk, valami újat találjunk ki, fejlődjünk. Mi is erre törekszünk. De időnként meg kell állni, és visszatekinteni. Megnézni, hogy honnan is jöttünk, felidézni szép és jelentős pillanatokat. KÖZÖSEN. Ez segít a közösséggé váláshoz, ez segít az előre lépéshez, ez segít, hogy a FEZEN többet jelentsen, mint koncertek sorozata. Hogy a közös emlékezésnek teret és keretet adjunk, szeretnénk létrehozni egy FEZEN kiállítást, egy tárlatot a fesztivál múltjáról FEZEN: a gyerekkor vége címmel- írják a FEZEN honlapján.

Ehhez kér segítséget a FEZEN stábja. Ha van régi, féltve őrzött belépőtök, karszalagotok, programfüzetetek, dedikált dobverőtök, plakátotok, egyszóval: ereklyétek, jelezzétek a hello@fezen.hu címen, június 20-ig. Nem örökbe kérik, csak kölcsönbe.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(Original Caption) Supporting the U.S. Army northern area command's March of Dimes is Private Nick Clooney, brother of singer Rosemary Clooney. He is a disc jockey for the Armed Forces network "Platter Parade," broadcast yearly in support of the campaign to raise funds for the fight against infantile paralysis.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.