Belföld

Elkészült az Egy Ebéd egy Esély Alapítvány szegedi közösségi háza

Napközis táborokkal nyit az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány szegediközösségi háza.

Elkészült az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Alapítvány közösségi háza Szegeden. A várostól kapott, és a szervezet által felújított létesítményben nyáron önköltséges napközis táborokat rendeznének gyerekeknek tudta meg a Szeged24 Rovó Richárd alapítótól.

A Vértói úti közösségi házban melegítő konyha, interaktív videojáték és számítógépek várják a gyerekeket. A nyár folyamán kedvezményes táborokat indítana a szervezet, amely rendkívül alacsony áron segítene a rászoruló gyerekek ellátásában. Lesznek olyan hetek, amikor szociális alapon kedvezményesen, vagy akár térítésmentesen is látogathatók a programok. 

A tanév kezdetétől délutánonként nem csak játék, hanem felzárkóztató tanulmányi program indulhat szakképzett pedagógus felügyeletével. A közösségi házban folyó munkát az alapítvány Főállású Angyalként, Martonosi János is támogatná. Az Angyaljelölt Egy Ebéd Egy Esély a Jövőre című pályázatára a Vodafone Felelősségvállalás Facebook oldalán szavazhatnak. A szavazatokat június 10. hétfőn 12 óráig lehet leadni az oldalon.

Egy kis segítség a szavazáshoz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik