Belföld

A nagyszínpadon léphet fel a FEZEN-re veled! győztese

A FEZEN-re veled! élő válogatóján legtöbb szavazatot kapott zenekarnak egyenesen a fesztivál nagyszínpadán adnak lehetőséget a fellépésre. Mégpedig augusztus elsején, a FEZEN első napján, a portugál Moonspell zenekar után, közvetlenül a Tankcsapda koncertje előtt.

A The Talking Horse kap lehetőséget, hogy a FEZEN nagyszínpadán, a Moonspell és a Tankcsapda zenekarok közé ékelve, több ezer fős közönség előtt mutassa be, mit gondolnak ők a rock and rollról.

Amikor meghirdettük a FEZEN-re Veled! első fordulóját, még nem tudtuk mire is számíthatunk. A közel száz jelentkező meghallgatása után már bizakodóak voltunk, az élő válogatón pedig már egyértelmű volt, lesz jövője az élő zenének, még mindig dübörög a rock and roll. Az is egyértelmű volt, hogy nekünk is lépnünk kell; ha a mostani zenekarokban ennyi elszántság, tehetség és alázat van, muszáj mögéjük állnunk, muszáj segítenünk, hogy minél nagyobb nyilvánossághoz eljuthassanak zenéjükkel, muszáj „kinevelni” a jövő nagyszínpados zenekarait- írják a szervezők a FEZEN fesztivál honlapján.

A FEZENRE Veled! ezt a célt is szolgálta, hét zenekart választott ki a közönség, akik most lehetőséget kapnak, hogy a 2013-as FEZEN fesztiválon, annak is konkrétan a metál helyszínén, a FEZEN Gépházban játszhassanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik