Belföld

Frontálisan ütközött, meghalt a Trabant sofőrje

Egy Trabant áttért a menetirány szerinti baloldalra és frontálisan ütközött a szemből érkező Opel Corsával az 1-es főúton. Az okozó jármű 58 éves osztrák állampolgárságú vezetője a helyszínen meghalt.

Hétfőn, a déli órákban az 1-es. főúton, a mecséri elágazónál két személygépkocsi frontálisan ütközött. A Győr felől Mosonmagyaróvár irányába közlekedő Trabant 58 éves vezetője autójával áttért a menetirány szerint baloldalra és a szemből érkező Opel Corsa gépkocsival ütközött. A Trabant az árokba csapódott, vezetője a helyszínen életét vesztette. Az Opel Corsa 35 éves sofőrjét a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat Öttevénynél Lébény és Mosonszentmiklós felé, a mecséri leágazónál Mecsér irányába elterelte.

14.29 – Feloldották az útzárat az 1-es főúton Győrtől nyugatra, ahol hétfő délben halálos baleset történt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Korábban: A katasztrófavédelem szóvivője, Dobos Viktória közlése szerint egy ember meghalt, egy megsérült a mecséri leágazó közelében, amikor két személyautó összeütközött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik