Belföld

Ügyfélszolgálatot nyitottak a Hallgatói Hálózat aktivistái

Hallgatói Hálózat ügyfélszolgálata (Hallgatói Hálózat ügyfélszolgálata)
Hallgatói Hálózat ügyfélszolgálata (Hallgatói Hálózat ügyfélszolgálata)

Bezáratná az Emberi Erőforrások Minisztériumát a Hallgatói Hálózat. A szervezet nyilatkozatban közli, hogy jelképesen elbocsátották a minisztérium munkatársait.

“Sajnálatos módon ma reggel 10 órakor beszüntette munkáját a 2012-ben átkeresztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma. Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Balog Zoltán által vezetett Emberi Erőforrás-kivonási Minisztérium mindeddig rettenetesen végezte a munkáját.” – írja a HaHa honlapja.

Egyben közlik, hogy az elbocsájtásokat követően a Minisztérium előterében megnyitották ügyfélszolgálatukat, ahol várják az érdeklődők panaszait, kérdéseit és javaslataikat a minisztérium további működésére vonatkozóan.

A minisztériumi vezetés elmozdításának szükségességének pontos okait, viselt dolgaikat június 2-án, vasárnap szakszervezetek és civil szervezetek képviselői tárják a nyilvánosság elé. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által szervezett tüntetés 14 órakor kezdődik az Eötvös szobornál, innen vonulnak át a Szalay utcai elé, ahol összegzik az elmúlt évek kormányzati ballépéseit és felvázolják az oktatás helyrehozásának lehetséges módjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik