Belföld

Az Ünnepi Könyvhét fehérvári megnyitóján debütál az Orbán-könyv

A Hajrá, magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével című kötetet jövő csütörtökön az Ünnepi Könyvhét székesfehérvári megnyitóján vehetik először kézbe az érdeklődők - tájékoztatta a könyvet megjelentető Rézbong Kiadó pénteken az MTI-t.

A szerző könyvét, amely lengyelül A csatár. Elbeszélés Orbán Viktorról címmel jelent meg, tavaly decemberben mutatták be Varsóban. Igor Janke, a második legnagyobb országos lengyel politikai napilap, a konzervatív Rzeczpospolita publicistája és a legnagyobb lengyel politikai blogportál, a Salon24 társalapítója és társtulajdonosa régóta óta foglalkozik Magyarországgal.

A miniszterelnökről írott életrajzához beszélt Orbán Viktor kortársaival, párttársaival, kollégáival, ellenfeleivel, valamint a kormányfővel is, megismerte a tárgyban hozzáférhető legfontosabb dokumentumokat, a magyar kormányfő beszédeit, kritikusainak munkáit. A kötet bemutatóján a kiadó vezetője, Kovács Gergely beszélget majd a szerzővel, Borókai Gáborral, a Heti Válasz főszerkesztőjével és Fodor Gáborral, a Liberálisok párt elnökével, mások mellett mindketten a könyv interjúalanyai voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik