Belföld

Sportoló orvosok a Velencei-tó körül

Egyedülálló kezdeményezés indul útjára a magyar orvostársadalomban. I. Országos Orvos-és Állatorvos Sportnap és Családi Hétvége néven szervez szabadidős programot a C-MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ orvosoknak, fogorvosoknak, állatorvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi dolgozóknak.

A Magyar Olimpiai Bizottság nem adta hozzájárulását az Országos Orvos Olimpia elnevezéshez, ezért a rendezvényt újrakeresztelték: a C-MED Rehabilitációs és Diagnosztikai Központ első ízben, hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az I. Országos Orvos-és Állatorvos Sportnapot és Családi Hétvégét.

Egyedülálló kezdeményezés indul útjára a magyar orvostársadalomban. Mi nem csak beszélünk, az egészséges életmódról, de teszünk is azért, hogy jó példát mutassunk betegeinknek, barátainknak, családtagjainknak.I. Országos Orvos-és Állatorvos Sportnap és Családi Hétvége néven olyan rendezvénysorozatot indítunk útjára, melyet minden évben megrendezünk orvosok, fogorvosok, állatorvosok, gyógyszerészek és egészségügyi dolgozók részére.  Ez egy társasági program, szeptember 13-15 között, melynek apropója a sport, célja pedig, hogy az orvostársadalmat összehozzuk, ha csak egy hétvégére is. Fontos, hogy eltöltsünk együtt egy kis időt a szabadidőnkben is, beszélgessünk egymással, feltöltődjünk élményekkel. A humán- és állatorvosok közötti kapcsolatok építése volt a szervezőbizottság egyik célja- mondta a Fehérvár24-nek Dr. Kovács Tibor a szervezőbizottság elnöke.

Szeptember 14-én, szombaton, az Agárdi Sport-és Szabadidő Parkban mérkőznek meg az orvosok, több sportágban. Lesz harminckét csapatos kispályás labdarúgó bajnokság, egy mini kupa, amelynek lebonyolítását és szervezését a Videoton FC vállalta magára. Lesz futás is, több korosztály számára, több távon. A sportnapon teniszben és a Dragon Aqua SE sárkányhajó versenyében is megmutathatják rátermettségüket a sportoló orvosok- ismertette a programot Dr. Kovács Tibor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik