Belföld

Megszületett Deutsch Tamás kisfia

Deutsch Tamás (Deutsch Tamás)
Deutsch Tamás (Deutsch Tamás)

Deutschnak ötből egy, Kinovának egyből öt. Két hír, egy témára

Örömhírt tett közzé Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a twitteren. Szerdán megszületett ugyanis fia, Dániel. Az apa elmondása szerint „egészséges, pihe-puha hajasbaba”! A bejegyzésből az is kiderül, hogy a gyermek anyja (64 kg,171 cm) jól van, apukája (110 kg,196 cm) szintúgy.

A 46 éves Fidesz-alapító és MTK-elnök jelenleg a harmadik feleségével él, Dániel pedig az ötödik gyereke. A kormánypártban kedvelik a sok gyereket, Orbán Viktor pártelnöknek is öt gyereke van, a komondoros Balogh Józsefnek pedig hat.

Van, akinek egy menetben sikerül az öt gyerek. A cseh Alexandra Kinova ötös ikreket hoz világra vasárnap. A 23 éves cseh nő gyermekei császármetszéssel születnek meg.

Kinova eleinte úgy tudta, hogy csak „szimpla” ikrekkel várandós, ám áprilisban az orvosok felfedezték, hogy kettő helyett négy baba bújik meg a pocakjában. Májusban azonban jött a hidegzuhany: kiderült, nem négy, hanem öt babát vár.

A cseh fiatalasszony – akinek már van egy kisfia – ráadásul mindezt mesterséges megtermékenyítés nélkül érte el.

Egyelőre az ötből csupán 3 baba neme ismert, mivel kettőt teljesen eltakarnak a testvérei. Annyi már biztos, hogy két fiú és egy lány lesz, akik a Daniel, Michael és Tereza nevet kapják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik