Belföld

Haág Zalán: a vágy villamosára szállt a DK

Közleményben reagált a DK szerdai villamosos, a trafikok nyitása körüli visszásságok ellen tiltakozó akciójára Haág Zalán a FIDESZ-KDNP városi frakciója nevében.

Szerdán a Demokratikus Koalíció szegedi szervezetének tagjai a trafikmutyi ellen tiltakozó transzparensekkel szálltak fel a 2-es villamosra és végállomástól végállomásig az ablakokba kihelyezve tiltakoztak a kormány dohányboltokkal kapcsolatos eljárása ellen.

Az akcióra reagált Haág Zalán (FIDESZ_KNDP) önkormányzati képviselő a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közelményével:

 

“Gyurcsány Ferenc pártja görcsösöen próbál hallatni magáról, hátha szánalmas járműfoglalási akciója kapcsán Botkáék felengedik az őszödi összefogás vörös villamosára. Ám nagy bajban lenne a maffiabaloldal, ha a villamosokra mindenki, akinek a Gyurcsány-Bajnai-szövetségből elege van, egy táblával a kezében szállna fel.

A Gyurcsány-Botka-féle baloldal most saját gyűlöletkampányát utaztatja, szerencsére épp van min, mert nemrég megjavították a folyton meghibásodó, cseh alaktrészekkel megspékelt villamosokat, melyeket a baloldal egykori SZKT-vezetése eszkábáltatott össze. Ha barkácsszakkörrel nem is álltak csehül a szocialisták 2010 előtt a közlekedési társaságnál, a dolgozók és utasok érdekeit nem vették figyelembe. Most is mindent elkövetnek, hogy a közlekedési társaságot csődbe vigyék, mert úgy vélik, hogy ami rossz az embereknek, az hátha jó lesz nekik. Emellett akadályozzák az SZKT bérfejlesztését is, 500 család megélhetését hozva nehéz helyzetbe.

A DK akciója semmi másra nem alkalmas, minthogy a szocialisták mutyijairól, hozzá nem értéséről és pénzkidobásáról elterelje a figyelmet. De az emberek nem ezt, hanem biztonságosan közlekedő járműveket, színvonalas közösségi közlekedést és takarékosan gazdálkodó céget akarnak. Ez utóbbi szellemében dolgozik a Szegedi Közlekedési Társaság jelenlegi vezetése és a szegedi közgyűlés Fidesz–KDNP-s többsége” -zárul Haág Zalán a FIDESZ-KDNP frakció nevében kiadott közleménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik