Belföld

71 filllért követel a mobilcég

Ennyi késedelmi kamattal tartozik a Telenornak egy szegedi nő – számol be a Délmagyar.

71 fillér késedelmi kamattal lóg a Telenornak a szegedi Nagymihályné Marika, miután megszüntette családi flottáját. A szolgáltató nem volt rest kiszámlázni az összeget a címére – írja a delmagyar.hu.

A nyugdíjas asszony és családja 7 évig volt előfizetője a Telenornak, flottában használtak 4 mobiltelefont. Mikor a szolgáltatás megszüntetését intézték a nő egyik lánya megtartotta a régi számát és előfizetését, ezért neki továbbra is érkezett a sárga csekk. Az utolsót késve fizette be, erre érkezett egy újabb csekk, 259 forint késedelmi kamatról. Ezt másfél hetes késéssel fizették be. Ezért tartoznak most 0,71 forint késedelmi kamattal, amit 1 forintra kerekített fel szolgáltató.

A postára se merek elmenni ezzel, mert kinevetnek. Egyébként sem tudom, hogy mivel fizessem ki ezt az összeget, hiszen nem tudnak visszaadni 5 forintból. Persze nem a pénzről van szó, hanem a nevetséges eljárásról – magyarázta a lapnak az asszony.

A postán egyébként azt mondták, hogy legalacsonyabb összegként 1 forintos sárga csekket már be tudnak fogadni, és ezért az ügyfélnek semmit nem kell fizetnie.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik