Belföld

Így ünnepelték az évadot a kézis lányok!

A tripla aranyérmes csapat minden tagja megkapta a BL-aranyérem aranymedál változatát, így minden nap maguknál tarthatják a becses emléket.

Hétfőn a Győri Audi ETO emlékezetes eseménnyel zárta le eddigi legsikeresebb szezonját. A két búcsúzó játékos, Jovanka Radicevic és Andrea Lekic egy iparművész által készített egyedi szobrot kaptak a klubtól, és a vidám napokra emlékezve a csapat minden tagjáról készült karikatúrát is hazavihettek.

Az érzelmes búcsú sem maradt el: a lányok legemlékezetesebb győri pillanataiból készült klipet, amely Rúzsa Magdi által előadott szerb dalra, az Adiora készült, ismét megkönnyezték a távozók.

Azt este végére Herr Orsi is meglepetéssel készült, aki cukrász barátaival egy valóságos tortacsodát vonultatott fel: a tortán minden játékos képe szerepelt 1-1 BL-aranyéremmel, a torta tetejére pedig a BL-trófea cukorból készült változata került.

Az egész évad legszebb emléke persze a BL-győzelem marad számunkra, amelyről szintén készült egy film, megköszönve Nektek és mindenkinek a szurkolást, hisszük, hogy mindez hozzájárult a csapat sikereihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik