Belföld

Tizenhét éves prostituáltat értek tetten Győrött

Gyorsított bírói eljárásban 24 óra közérdekű munkától, 20 nap elzárásig sújtotta a bíróság azt a négy nőt, akik május 20-án és május 22-én árulták bájaikat Győrben. A szexuális szolgáltatást elfogadó szabályszegők pénzbírságot kaptak.

A 17 éves tinédzsert és a 28 éves asszonyt az 1. számú főút bekötő útján érték tetten a járőrök szexuális felajánlkozásuk közben. Szolgáltatásaik ellenértéke, háromezer forint a helyszínen lefoglalásra került. A rendőrök őrizetbe vették őket, a bíróság 2013. május 22-én, gyorsított eljárásban a fiatalkorút két nap, B. Lilla Larisszát tíz nap elzárással sújtotta. A büntetésként kiszabott elzárás végrehajtására a nőt győri Büntetés Végrehajtási Intézetbe vitték.

A 28 éves asszonnyal szemben az elmúlt két évben, 25 alkalommal intézkedtek a rendőrök tiltott kéjelgés miatt. Alkalmi partnerét 25.000,-Ft-ra bírságolták a rendőrök.

Ugyancsak gyorsított eljárásban állt bíróság elé az a 22 éves asszony is, aki Győr védett övezetében folytatott szexuális felajánlkozást az esti órákban. H. Julianna Teréziát alkalmi kuncsaftjával érték tetten a győri járőrök. A tiltott kéjelgőt  a Győri Járásbíróság 24 óra közérdekű munka letöltésére kötelezte.

20 nap elzárást kapott tiltott kéjelgésért Sz. Renáta is, aki ugyancsak a város védett övezetében folytatott prostitúciós tevékenységet. Szexuális szolgáltatást követően vonták ellenőrzés alá a rendőrök. Az alkalmi szexért kapott húsz Euró lefoglalásra került. Német partnere ötvenezer forint pénzbírságot kapott.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik