Belföld

Javítási munkák kezdődnek a 43-as főút két megyei szakaszán

útjavítás (útjavítás, útépítés, bakonybánk)
útjavítás (útjavítás, útépítés, bakonybánk)

Részleges forgalomkorlátozással járó garanciális javítási munkák kezdődnek a 43-as főút Szeged belterületi, valamint Deszk és Klárafalva közötti szakaszán, az érintett szakaszokon csak lassabban lehet közlekedni.

Pécsi Norbert Sándor közölte, a 43-as főút 12-15 kilométer szelvényei között, Deszk külterületén Klárafalva irányában a kivitelező a burkolatot 5 centiméter mélységben visszamarja és újraaszfaltozza, elvégzi a repedések kiöntését, és a padkarendezési munkákról is gondoskodik. A munkálatok keddtől péntekig reggel 7-től este 6 óráig tartanak, félpályás útzár mellett jelzőőrös forgalomirányítással, 40 kilométer/órás sebességkorlátozás bevezetésével.

A 43-as főút Szeged belterületi részén, a nagykörúton a József Attila sugárút közelében, a Szűcs utcai, valamint a Kossuth Lajos sugárúti csomópontban pedig 50-50 méteres szakaszon egy-egy sávon 5 centiméter mélységben felmarják a burkolatot, majd elvégzik a fedlapok szintbeemelését, hét nap technológiai szünet után pedig a kopóréteget újraaszfaltozzák. A kivitelező a teljes szakaszon elvégzi a fedlapok körül károsodott burkolat helyreállítását is.

A munkálatok csütörtöktől a tervek szerint június 12-ig, reggel 7-től este 6 óráig tartanak. A munkálatok idején 30 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz az érintett szakaszokon – tudatta a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik