Belföld

A parlamentben is téma a szexmániás úszónő

A Demokratikus Koalíció rárepült a mellbimbókat szopogató stábtag témájára.

A minap mi is írtunk Szepesi „végigszexeltem az olimpiát” Nikolett nemsokára megjelenő botránykönyvének egyik érdekes fejezetéről, melyben a Európa-bajnoki bronzérmes sportoló arról ír, hogy az uszodában szexuálisan zaklatta a szakmai csapat egyik tagja:

Kivonat Szepesi könyvéből:

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között. Na most, ha azt mondom, hogy szexuális játékokat űzött velünk, akkor biztosan nem hiszed el, pedig így volt. Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p…kat is.”

Az úszónő szexuális kalandjainak híre az Országgyűlésig is eljutott. Vadai Ágnes, a DK képviselője a Facebookon ezt írta:

„Egy úszónő az állítja, hogy tinédzser korában zaklatták az uszodában. Az üggyel foglalkozni kell. Akkor is, ha igaz, akkor is, ha nem. A Sportbizottság mai ülésén felvetettem, hogy írjunk levelet a sportszövetségeknek az ügyben, általános kérdéseket feltéve. Az elnök válasza: megfontoljuk. Ja, mint a papi pedofília vagy a családon belüli erőszak ügyében. Úgy látom, nemcsak a komondor vak…”


Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik