Belföld

Megverte, kirabolta ismerősét, majd lopott kocsin menekült

A Soproni Járásbíróság május 23-án rendelte el E. József előzetes letartóztatását. A 37 éves barcsi férfi a gyanú szerint május 18-án női ismerősét bántalmazta, ezt követően értékeit és autóját magához vette, majd a lopott járművel a fővárosba utazott.

A 37 éves férfi 2013. május 18-án kereste fel ismerősét, a nő himódi otthonában, hogy autóját kölcsönkérje. A sértett nemet mondott a férfi kérésére. E. József ezen bedühödött és erőszakhoz folyamodott. Miután a Suzuki kulcsát kicsavarta a sértett kezéből, őt az ágyra lökte, majd tettleg bántalmazta a védekezésre képtelen nőt. Ezt követően magához vette ismerőse értékeit, mobiltelefonján, majd a „kölcsön vett” járművel Budapestre utazott.

A lopott gépkocsit a kapuvári rendőrök információja alapján a BRFK járőrei a XXI. kerületben, az egyik lakóház előtt parkolva találták meg és foglalták le. E. József is rendőrkézre került, a feljelentést követő pár órán belül.

Előzetes letartóztatása mellett ellene rablás megalapozott gyanúja és más egyéb bűncselekmények miatt folytat nyomozást a Kapuvári Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik