Belföld

Letiltották a hozzászólást a kormány párválasztós oldalán

Állítólag a spamek miatt, de sejtésünk szerint inkább azért, mert a célközönség reggel óta oltja a szervezőket.

Egyre jobban várjuk már a kormány párválasztó buliját, amelynek ma reggel óta Facebook-oldala is van. Mint beszámoltunk róla, az oldalon a megcélozni kívánt, 30 év alatti közönség szétoltotta a szervezőket, a programokról szóló tájékoztató posztok alatt például olyan kommentek jelentek meg, mint „vak komondorral a belépés ingyenes”.


Forrás: Facebook

Az oldalon a kommentelést egyelőre még nem rekesztették be, ellenben délután fél 6-kor bejelentették, hogy mivel „az oldalt tömegével találták meg a SPAM-ek”, ezért a hozzászólás lehetőségét átmenetileg felfüggesztették. Ez egyébként nagyjából annyit jelent, hogy már nem lehet üzenni a szervezőknek. Kérdésünkre egyébként kommentben már azt közölték: a trágár, nem a rendezvényhez illő bejegyzésektől szeretnénk megóvni az oldalt.

Ha érdekel, hogy mi is ez az egész, nézd meg videónkat, melyben a főszervező emmis Soltész Miklós mellett megszólal az utca embere is, kendőzetlen véleménnyel.

Update:

A felfüggesztést estére felfüggesztették, mindent lehet megint! És az oldal már közelíti az 500 lájkolót! Mi történhetett?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik