eto
Belföld

Zakatol a kupadöntős szerelvény

Szerdán 16:15-kor futott ki a győri állomásról az a vonat, amelyik az ETO szurkolókat szállítja Kispestre, a kupadöntőre. Ötszázan indultak útnak, hogy remélhetőleg együtt ünnepeljenek a focistákkal.

Szerdán este nyolc órakor a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében egyszerre két trófeáért küzd a győri csapat, hiszen az MLSZ döntése értelmében amennyiben a bajnok lesz a kupagyőztes, úgy a Szuper-kupát mérkőzés nélkül elnyeri. A zöld-fehérek történelmet szeretnének írni, így nagy a nyomás, főleg ha a szakmai elismeréseken túl az anyagi juttatásokra gondolunk. A 2012/13-as szezonban minden korábbinál magasabb pénzdíjat ajánlott fel a szövetség a Magyar Kupa főtáblájára jutott csapatoknak. Az összdíjazás 100 millió forint, ebből a végső győztes 30 milliót kap, az ezüstérmes 10 millió forinttal gazdagodik.

A visszaszámlálás elindult, az izgalom a várakozáshoz hasonlóan a határokat feszegeti, ebből persze a Kispest felé zakatoló különvonat utasai még vajmi keveset érzékelnek. A száguldó gépezetben nagyon jó a hangulat, legalábbis olvasóink így jelentették. „Nagyon sokan vagyunk, fantasztikus a társaság, így jó egy idegenbeli mérkőzésre utazni. Úgy gondolom fontos az ETO-s fiúknak a drukkerek támogatása, rajtunk biztosan nem fog múlni a győzelem!” – mondta András, egy vérbeli zöld-fehér szurkoló a Győr24-nek.

A masina egyébként alig 300 méterre áll meg a Bozsik-stadiontól, és természetesen haza is szállítja a drukkereket! Portálunk ezúton is sok sikert kíván a labdarúgóknak: Hajrá Győr! Hajrá ETO!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik