Belföld

Különleges női illemhelyek a Borfesztiválon

A 10 napos fesztivál rendezői külön a hölgyeknek szeretnének kedveskedni.

„Már régóta tervezem, látva és sajnálva a fesztiválokon a mobil WC-k előtt toporgó nőket és lányokat, hogy be kellene állítani néhány plusz női illemhelyet” – mondta az ötletgazda, Tápai Gábor, a Fingerprint Kreatív Kommunikációs Ügynökség ügyvezető igazgatója.

Ezért a Fingerprint csapata Szeged Napja Ünnepségsorozat keretében tesz azért, hogy a hölgyek se érezzék magukat kényelmetlenül. A rendezvény során extra mobil WC-ket helyeznek ki, ám ezek nem csupán abban extrák, hogy több van belőlük, hanem egyedi stílusukban is. A kampány szlogenje: OLY SOKSZÍNŰEK! Megérdemlik, hogy figyeljünk rájuk!, ezért a toalett fülkék egyedi dekorációt kaptak.

A rendezvény szervezőjének együttműködésével megvalósuló projekt lényege nem csupán az, hogy a 10 nap során ezzel kedveskedjenek a hölgyeknek, hanem hogy felhívják a figyelmet az illemre, etikettre, a nők tiszteletére, segítésére.

Az extra mobil WC-ken kívül a csoport egy weboldalt is létrehozott, mely a nőket érintő könnyedebb és fajsúlyosabb témák között az „igazi genteleman”-né válás titkait is megosztja az olvasókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik