Belföld

Júliusban dübörög a Szigetköz legnagyobb fesztiválja!

A Rock, Pop, Hip-Hop stílus legjobb hazai előadói és még rengeteg más közkedvelt zenekar népesíti be nyáron a Szigetközi Music Fesztivál színpadát Dunaszegen. Fellép a Republic 67 együttes, a Győr24 színpadán pedig ott lesz az Ocho Macho, a Punnany Massif, a Supernem és a Hősök is, a műsorvezető személyében „Berényi Miklóst”, azaz Szőke Zoltánt üdvözölhetjük.

A 2013-as Szigetközi Music Fesztivál színpadán fellép többek között: Dr. Alban, Edda, Rebublic 67, Dobrády Ákos, Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Bódi Guszti élő folklór, Majka és még tucatnyi előadó az országból, de győri, illetve megyei zenekarok is megmutatják tehetségüket a három napos zenei fesztiválon.

Természetesen a Győr24 is ott lesz az eseményen, s minden Kedves Olvasónkat arra bíztatunk, vegyen részt ezen a színvonalas eseményen, ahol garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző zenekart és stílust. A Győr24 színpad programját ide kattintva olvashatja!

Kedvicsnáló gyanánt néhány név, akik biztosan ott lesznek a Győr24 színpadán: a mára kultikus zenei repertoárral rendelkező Ocho Macho, valamint a Punnany Massif és a Hősök is fergeteges koncertet ad.

A Hip-Hop műfaj kedvelőinek is a kedvében járnak a fesztivál szervezői! Mustráld meg a videón, hogy fellép-e kedvenc előadód a Hip-Hop Maratonon! A Győr24 színpadon szórakoztatnak a műfaj képviselői:

Természetesen ezzel nem merült ki a felhozatal! A friss információkról rendre portálunk rendre beszámol, addig is látogasson el a rendezvény honlapjára, Facebook oldalára!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik