Belföld

Kunszállásra kell menni a Nyeregszemléért

Mindezt a jövő héten, és technikai okok miatt változtatták meg a hygományos ópusztaszeri helyszínt.

Technikai okok miatt – Ópusztaszer helyett – Kunszálláson tartják meg a 2013-as Nyeregszemlét. A több száz lovast és több ezer látogatót vonzó nagyszabású lovas rendezvényre változatlan időben: 2013. május 31. és június 2. között, kibővült családi programokkal várják az érdeklődőket – írta meg a Magyar Nemzet.

A szervezők szerint a kunszállási Somogyi Lovas Szabadidőközpont ideális helyszín a lovak és lovasok elhelyezésére, Kunszállás pedig otthonos, vendégszerető közeg, amely örömmel fogadja be a rendezvényt. A helyszín jól megközelíthető, az ország bármely részéről autópályán elérhető – olvasható a lapban.

Kovács Imre polgármester mint házigazda a lapnak elmondta: megtiszteltetésnek tekinti, hogy Kunszállást választották helyszínnek a Nyeregszemle szervezői.

“Örömmel fogadtuk el a felkérést, lelkesen állunk a nemes és nehéz feladat elé. Településünkön volt már hasonló jellegű rendezvény, így nem vagyunk teljesen tapasztalatlanok. Bízom benne, hogy ezúttal is mellém állnak a nagyon aktív helyi civil szervezeteink, és segítenek a szervezésben. Mi, kunszállásiak szeretjük a kihívásokat, és valljuk a régi igazságot, miszerint vendég a háznál, öröm a háznál. Ezúttal is mindent megteszünk, hogy vendégszeretetünkről meggyőzzük az ide érkező lovasokat és lovat szerető közönséget” – mondta a polgármester, aki maga is lóhátra ül majd a rendezvény tiszteletére.

A Nyeregszemle helyszíne jól megközelíthető, az ország bármely részéről autópályán elérhető. Kunszállás szélén, az M5 északi lehajtójától 7 kilométerre található a Somogyi Lovas Szabadidőközpont. De aki mégsem találná meg a helyszínt, azt majd polgárőrök segítik a tájékozódásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik