Belföld

Trafikmutyi: rommá nyerték magukat az esztergomi focisták

trafikmutyi ( trafikmutyi)
trafikmutyi ( trafikmutyi)

Esztergom 16 koncessziójából 11-et az Esztergom FC-hez köthető személyek nyertek. Sóron Tibor, az Esztergom FC klubigazgatója és rokonai tíz koncessziót hoztak el. A vezetőedző Karcagi Pál egy trafikot nyert a városban. Sárisápon szintén taroltak a focisták: a két koncesszió közül az egyik Sóroné, a másik Karcagié lett.

Trafikozásba kezd a Sóron-család – hívta fel figyelnünket egyik olvasónk, és tényleg. Mint a listából kiderül, a Sóron család, közte Sóron Tibor, az Esztergom FC klubigazgatója országszerte összesen 13 koncessziót nyert.

A Sóron család Esztergom 16 koncessziójából 10-et hozott el, egy újabb koncessziónak pedig a vezetőedző, Karcagi Pál örülhetett. Ez annyit jelent, hogy 5 koncesszió maradt a nem focista jelölteknek.

Sóron Tibor az Esztergomhoz közeli Sárisápon is nyert, a másik koncessziót ráadásul Karcagi Pál hozta el. Mivel itt csak két koncesszió volt kiadó, a falut az esztergomi focisták látják majd el cigivel, másnak már nem jutott hely.

Sóron Tibor egyébként összesen négy koncessziót nyert (Esztergom, Piliscsév, Sárisáp, Csolnok). Sóron Tibor Györgyné összesen öt koncessziót nyert, mindet Esztergomban, Sóron Ádám pedig négyet, ugyancsak Esztergomban. Karcagi Pál szintén négy koncessziót hozott el, a vezetőedző Esztergom és Sárisáp mellett, Dorogon és Pilismaróton is nyithat egy-egy boltot.

Van még ilyen történeted? Oszd meg a Trafikmutyi blogon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik