Belföld

Hajdu Steve kiütötte kollégáit

Hajdu Steve, Magyar Attila, Nagy Sanyi, Kozmann György és Kokó etikett és golftudásukat összemérve igyekeztek a háromtagú sztárzsűri kedvében járni. Végül Nagy Sanyi sármját és Kokó rutinját legyőzve, Hajdu Steve zsebelhette be a végső győzelmet.

Igazi úriemberhez méltó magabiztossággal érkeztek a golfpályájára a hazai gentlemanek bár ekkor még nem sejtették, mire is vállalkoztak pontosan. Az urak két körben mérkőztek meg egymással: először a Csomor Csilla, Détár Enikő és Oszter Alexandra alkotta zsűri bevonásával etikett tudásukat bizonyíthatták, majd a golfpályán, egy rövid háziverseny keretében golfütőt ragadtak.

Az urak Kepes Ágnes etikett szakértő vezetésével három feladat során mutathatták meg, hogyan kell helyesen bemutatkozni, kisegíteni egy hölgyet a kocsiból, és illendően viselkedni az asztalnál. Ki szakszerűen, ki humorral, ki vonzerejét bedobva igyekezett a zsűri kedvében járni, a hölgyek pedig igazán jól szórakoztak a próbálkozásokon.

„Kislánykoromban előfordult, hogy nagyszüleimnél könyvvel a fejünkön kellett ennünk, hogy megtanuljuk a helyes testtartást. A szerepeim miatt is sokszor van lehetőségem betekinteni az etikettbe. A fiúk nagyon helyesek voltak, ahogy próbálkoztak a lehető legjobban teljesíteni a feladatokat. Azt kell mondanom, hogy Steve nagyon jól vette az akadályokat, de Sanyi sármja mindent felülmúlt” – kezdte az élménybeszámolót Détár Enikő.

A második körben egy profi golfoktató sietett az úriemberek segítségére, akiknek minél kevesebb ütésből kellett a labdát a három lyukba juttatni. Steve-nek és Kokónak nem volt ismeretlen feladat, azonban a többiek először találkoztak golfütővel. Gyuri a profikat is meglepte, ám végül öt gurításból Steve bizonyult a legjobbnak, így az összesítésben ő győzedelmeskedett.

„Az élet minden területén próbálok úriemberként viselkedni, bár mindig van mit tanulnom. Nagyon boldog vagyok, hogy én zsebelhettem be az elismerést, és az igazi úriemberekhez illő Gentleman Jack-et. Amire még igazán büszke vagyok, hogy végre sikerült Kokó fölé kerekednem a pályán” – mondta lelkesen Hajdu Steve, akitől Kokó vette át a szót.

„Természetesen gratulálok Steve-nek, és bármikor szívesen kiállnék egy újabb játékra, hogy revansot vehessek” – tette hozzá Kovács Kokó István a SportKlub műsorvezetője, aki először kicsit tartott az etikett feladatoktól, de végül nagyon örült, hogy sikerült jól helytállnia.

Ajánlott videó