Belföld

Örök életet ígérnek 2014-re is

Magyar Kétfarkú Kutyapárt  (Magyar Kétfarkú Kutyapárt )
Magyar Kétfarkú Kutyapárt  (Magyar Kétfarkú Kutyapárt )

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) a nép akaratának engedve - és az ország érdekében - hivatalosan is párttá alakul – tudatta Kovács Gergely elnök.

Az elnök szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írta: megkezdték a párt bejegyzését a bíróságon. A „legnépszerűbb magyarországi pártként” céljuk természetesen a választási győzelem, hogy végre megvalósíthassák ígéreteiket.

Az MKKP Facebook-oldalán közzétett képen valóban látható a Fővárosi Törvényszékhez intézett kérvény, amely szerint elindulnának a 2014-es országgyűlési választáson, ezért soron kívüli intézkedést kérnek a Fővárosi Törvényszék elnökétől. A párt ezt azzal indokolja a – szerdai dátummal közzétett – dokumentumon, hogy minél hamarabb megkezdhesse politikai tevékenységét, programja közvetítését.

Néhány napja tüntetést szervezett a budapesti Nyugati térre a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a 4K! – Negyedik Köztársaság. A demonstráción visszahívható népet és még több lobbit is követeltek. Három éve, az önkormányzati választáson akkor még csak Kétfarkú Kutya Pártként (KKP) az ingyenes sör, a teljes adócsökkentés és az örök élet ígéretével kívánták elnyerni a választók szimpátiáját.

A kulturális közhasznú egyesületként működő KKP “humoros kritikaként” akarta a többi jelölő szervezetet teljesíthetetlen vagy értelmetlen ígéreteivel szembesíteni. Ők pénzosztásra kötelezték volna a gazdagokat, metrót terveztek Sopron és Záhony közé 2013-ra teljesen megszüntették volna a pénzt, továbbá tömegessé tennék a puliexportot Jamaicába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik