Belföld

Hűvös lesz ma

időjárás (időjárás)
időjárás (időjárás)

Kevés helyen emelkedik 20 fok fölé a hőmérséklet. Pénteken megint égszakadás, hétfőn pedig lehűlés vár ránk.

Kedd:

A Dunántúlon, illetve a déli megyékben gyakran gomolyfelhős idő valószínű többórás napsütéssel, néhol futó záporral, délkeleten néhol zivatarral. Ezzel szemben a keleti, északkeleti megyékben vastag lesz a felhőzet, itt eső, zápor is több helyen valószínű. Napközben már csak élénk széllökések lehetnek.
15-20 fok valószínű napközben, nyugaton kissé melegebb, a tartósabban esős keleten azonban hűvösebb is lehet.

Szerda:

Nyugaton időnként, keleten még többször megnövekszik a felhőzet, és ott eső, zápor is előfordulhat. A délkeletire forduló szél a Kisalföldön helyenként megerősödik.
Reggel 6, 11, délután 19, 24 fok várható.

Csütörtök

Eleinte kevés lesz a felhő, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de emellett napsütésre is számítani lehet, főként a Dunántúlon lehetnek záporok. A délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. hajnalban 9, 14, napközben 21-26 fok valószínű.

Péntek

A többször erősen megnövekvő felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Zápor, zivatar bárhol előfordulhat. A délkeleti szél megélénkül, időnként megerősödik, zivatarok környezetében a szél átmenetileg viharossá fokozódik.
A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Szombat

Az időnként erősen megnövekvő felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Főként északkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. A délnyugati szél megerősödik, időnként viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 13, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

Vasárnap

Időnként megnövekszik a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütés várható. Szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül, időnként megerősödik, zivatarok környezetében a szél átmenetileg viharossá fokozódik.
Éjszaka 10-15, napközben 21-27 fok valószínű.

Hétfő

Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor, néhol zivatar is lehet. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, zivatarok idején viharossá fokozódik.
A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 9, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 22 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik