Belföld

Bonbont kapott Szuperanyu

A Fehérvár24 és a Cadeau Bonbon közös nyereményjátékában „megszületett” az első Szuperanyu.

A meghirdetett játékban bárki ajánlhatta édesanyját szuperanyunak, és valóban így is van: minden édesanya szuper. A Fehérvár24 másfél éves történetében ennyi ajánlás még nem érkezett, ez igazolja a leginkább, hogy azt, aki életet ad az embernek, és azt az életet szeretettel őrzi, csak legekkel lehet emlegetni.

Anyák napján lezártuk a lájkolások sorozatát, és megkezdtük az értékelést. Még azon a napon tudattuk Bazsó Judittal, hogy az ő általa jelölt édesanya lett a Fehérvár24 és a Cadeau Bondon nyereményjátékának győztese. Aradszky György Ivánné Máriának átadtuk a nyereményt, a két doboz gyulai manufaktúrában készített bonbont a Cadeau Bondon fehérvári üzletében, amely a Magyar Király Szállóval szemben található.

Bazsó Judit, Szuperanyu lánya a helyszínen elmondta, hogy leesett az álla, hogy meglepheti édesanyját, hát még édesanyjának, amikor anyák napján megtudta, hogy ő győzött. Mária meghatódottan vette át a Fehérvár24 kollégájától és Cadeau Bonbon fehérvári üzletének vezetőjétől a csodálatosan elkészített bonbont.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő Cadeau Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek kézzel a bonbonok. Több mint nyolcvanféle rendkívül magas minőségű bonbont készítenek, melyek formái és felhasznált alapanyagai is egyedülálló választékot nyújtanak.

A paletta a klasszikus és a modern francia, belga, olasz iskola remekeiből áll, valamint a békebeli magyar receptekből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik