Belföld

Grizzlyt nyertek a Győr24-gyel!

A „Nyerd meg és fald fel Győr legnagyobb hamburgerét” játékunk nyertese harmadmagával esett neki a hatalmas éteknek a győri Mackó Kuckó ételbárban.

A szerencsés nyertes nevét, már korábbi cikkünkben közöltük. Közel 300 helyes megfejtés érkezett szerkesztőségünkbe. A kérdés így hangzott: ki volt az első, aki egyedül meg tudta enni a két és fél kilós hamburgert? A helyes válasz: Fekete László. A hatalmas ember és a hatalmas szendvics küzdelméről már olvashattak portálunkon.

Akiknek most nem volt szerencséjük, azok se csüggedjenek, a Grizzly hamburgerre ugyanis bárkit vendégül lát a Mackó Kuckó. Csupán egy feltétel van: egyedül kell megenni az egy kilós húspogácsát rejtő hatalmas hambit, ebben az esetben a vendég kapja meg az árát.

A vállalkozó szellemű bélpoklosok tehát semmiképp se hagyják ki a lehetőséget, bár előtte nem árt, ha tanácsot kérnek Fekete Lacitól is.

A nyertes, Kováts Tamás nagyon örült, mikor megtudta, hogy megnyerte a Győr24-nek felajánlott hamburgert. A Grizzlyt azonban nem egyedül, hanem hárman pusztították el.

A Juhász Attila, az ételbár vezetője hozzátette: május 12-én születésnapi fogást készítenek, egy hatalmas, a Grizzlynél jócskán nagyobb hamburgerből falatozhatnak majd a vendégek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik